Kompania e Pastrimit

  "RAMA CLEAN"

Ofertat me te mira

ndërkohe me Kompanin e Pastrimit RAMA CLEAN

 

Zgjidhni skemen e abonimit te pastrimit qe ju intereson, sipas frekuences se deshiruar

 

Pastrimi eshte gjithmone i garantuar dhe I besueshem

 

Beni planifikimin e puneve ne komunikim me personin përgjegjes

 

Marredhenia rregullohet me nje kontrate të thjeshte, ku cdo pale ka pergjegjesine e vet

 

Ne menyre te rregullt, kompania kontrollon cilesine e pastrimit

 

Nje here ne muaj, Kompania perdor mjete profesionale per t’i dhene shkelqim ambientit tuaj.

 

Sherbime bonus apo promocione sipas vjetersise se klienteve (1 vit, 2 vjet, etj) apo evenimente te vecanta

 

4% ulje per parapagese 6-mujore dhe 9% ulje per 1-vjecare

KLIKO ne